de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

bed & breakfast

Het Groningse Hogeland is een prachtig en afwisselend wandel-, fiets- en vaargebied.
Onze Bed&Breakfast is het vertrekpunt van diverse mooie routes. Ons karakteristieke woonhuis uit 1831 is, mede vanwege haar huiselijke sfeer, zeer geschikt voor B&B-overnachtingen. U verblijft in een mooie kamer met eigen sanitaire voorzieningen. De gastenkamer op de begane grond is beschikbaar om te lezen, muziek te luisteren of met een drankje andere gasten te ontmoeten. In onze lommerrijke tuin kunt u genieten van de rust en ruimte. Ook hebben we een terrasje gemaakt aan de Hoornse vaart. Wij hebben volop informatie over de omgeving beschikbaar.
huis2

Overnachten bij De Energiek

Een verblijf in De Energiek betekent overnachten in een bijzondere omgeving. Het ontbijt is uitgebreid en een lunchpakket is mogelijk. Mocht u buiten de deur willen eten dan kan dat in Wehe-den Hoorn (200 m) of bieden plaatsen als Eenrum (3 km), Pieterburen (8 km) en zelfs Groningen (20 km) daartoe vele mogelijkheden.
Werknemers die tijdelijk in de omgeving gestationeerd zijn kunnen kiezen voor een verblijf op basis van logies/ontbijt of een verblijf op basis van alleen logies.
B&B-tarieven: 1p € 45,- tot € 55,- (p.n. incl. ontbijt), 2p € 76,- (p.n. incl. ontbijt, excl. toeristenbelasting)

Wilt u even binnen kijken?

FIETSEN

In de omgeving van De Energiek kunt u prachtige fietstochten maken. U kunt uw eigen fietsen meenemen maar huren is ook mogelijk. Op onderstaande adressen worden fietsen verhuurd. Op verzoek worden ze bezorgd en gehaald. Verder hebben wij 2 elektrische fietsen te huur. Er zijn beschrijvingen van diverse tochten beschikbaar. Ook hebben wij een oplaadpunt voor uw eigen elektrische fietsen.

www.guikemarijwielhandel.nl
www.desalamander-outdoor.nl/

VAREN

Direct voor de deur van De Energiek ligt de Hoornse vaart. Deze vaart maakt onderdeel uit van een groot netwerk aan kanalen en riviertjes: het Marengebied. U kunt hier prachtig varen met onze boot en kanoën met een van onze 2 beschikbare kano’s. We hebben een eigen aanlegsteiger. Ook kunt u op loopafstand boten en kano’s huren of uw eigen kano meebrengen.

Als u meer informatie wenst over de beschikbaarheid, kunt u het beste even contact met ons opnemen:

Via telefoon: 0595-571239
Via email: info@de-energiek.nl
Via ons reactieformulier

Hopelijk mogen we u snel ontvangen in “De Energiek”
Mernaweg 79
9964 AR Wehe-den Hoorn
Tel 0595-571239
Fax 0595-577308
info@de-energiek.nl