de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

B & B arrangementen

Pieterpad-arrangement 2 nachten € 100,- per persoon

Het dorp Wehe-den Hoorn ligt op 2 km van het bekende Pieterpad (traject Pieterburen –Winsum). Dit arrangement biedt u twee overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, ontbijt en een lunchpakket voor de wandeldag. Bovendien brengen wij u graag naar het startpunt van een volgend traject of halen u op bij het eindpunt. U slaapt in een 2 persoonskamer met een eigen douche en toilet.

Wadloop-arrangement 2 nachten € 100,- per persoon

Een dagje heerlijk genieten op het wad. Desgewenst kunnen wij een tocht voor u boeken.
Dit arrangement biedt u 2 overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en 1x lunchpakket. Na een mooie dag wadlopen kunt u heerlijk relaxen in onze 2 persoons Infra-rood sauna. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet. De kosten voor het wadlopen dienen apart te worden voldaan.

Varen over de Maren arrangement 2 nachten € 170,- voor 2 personen

Vanuit De Energiek direct op pad met onze fijne kano. Dit arrangement biedt u twee overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en een goed gevulde picknickmand mee voor de vaardag. U kunt een halve dag gebruik maken van onze kano’s. U krijgt een waterkaart en diverse tips mee. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Wandelen op het Hoogeland arrangement 2 nachten € 100,- per persoon

De lanen op, de paden in direct vanuit De energiek. Dit arrangement biedt u 2 overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en 1x lunchpakket. Na een mooie dag wandelen over het mooie Hoogeland kunt u heerlijk relaxen in onze 2 persoons Infra-rood sauna. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Toeren door het Lauwersland arrangement 2 nachten € 120,- per persoon

Fluisterstil uitwaaien en genieten. Dit arrangement biedt u twee overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en 1x lunchpakket. U kunt een hele dag gebruik maken van een van onze 2 elektrische fietsen. U krijgt een routekaart en diverse tips mee. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Het Meroakels arrangement 2 nachten € 105,- per persoon

Genieten van één van de oudste cultuurlandschappen. Vanaf slechts € 85,- per persoon. Lekker een paar dagen eruit en heerlijk wandelen door één van de oudste cultuurlandschappen van Nederland. Dat doet u met het Meroakels wandelarrangement op het Groningse Hoogeland. We hebben een mooie wandelroute voor u uitgezet aan de hand van Waddenwandel-knooppunten. De route brengt u van B&B De Energiek in Wehe-den Hoorn naar B&B Stee en Stoetje in Warffum en de volgende dag via een andere route weer terug naar het beginpunt.Komt u met het OV? Dan is het handiger de route in omgekeerde richting lopen. Stee & Stoetje ligt namelijk op loopafstand van het treinstation in Warffum. Arrangement 1 overnachting in B&B De Energiek en 1 overnachting in B&B Stee&Stoetje, 2x een welkomstdrankje, 2 keer een heerlijk ontbijt en lunchpakket, gebruik van de kano’s bij B&B De Energiek, entree Openluchtmuseum Het Hoogland, koffie & plak Grunninger kouk of cake in het museum, Falk Waddenwandelkaart Noordwest Groningen, uitgebreide beschrijving van de uitgestippelde wandeling. het hele jaar te boeken voor € 105,- per persoon (o.b.v. 2 personen). Voor 1 persoon bedraagt het arrangement € 95,-.

Een combinatie van bovenstaande arrangementen kan natuurlijk ook. We bespreken graag de mogelijkheden met u.
Voor het diner kunnen wij desgewenst een tafeltje voor u reserveren in een van de restaurants in de nabije omgeving.