de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN
Download hier onze Algemene voorwaarden

FOLDER
Download hier onze Folder De Energiek

Annuleringsverzekering: Groepsannuleringsverzekering

 

PRAKTISCHE ZAKEN

BOODSCHAPPEN

Het nabijgelegen Eenrum (2,5 km) beschikt over een supermarkt. In Leens (3,5 km) vindt u behalve 2 supermarkten nog diverse andere winkels. Ook kunt u via ons uw boodschappen laten bezorgen.

Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie maaltijden te laten verzorgen. Zo kunnen we bv. een eenvoudige maar lekkere maaltijd voor u klaarzetten op de dag van aankomst. Ook kunnen we in overleg ontbijt en lunchpakketten verzorgen. Als u contact met ons opneemt, kunnen we de mogelijkheden bespreken.

catering
INVENTARIS

De accommodatie beschikt over 43 eenpersoonsbedden (gedeeltelijk stapelbedden), verdeeld over 8 slaapkamers voor 2 tot 7 personen. Voor alle bedden zijn dekbedden en kussens aanwezig. Er zijn twee kinderbedjes, twee kinderstoelen en een box. Alle ruimtes worden centraal verwarmd en in de grote gezelsschapsruimte is vloerverwarming en een houtkachel. Ook zijn er veel spelletjes, boeken, een TV met dvd-speler en een muziekinstallatie aanwezig. Op het buitenterrein is een speelweide met volleybalveld, jeu de boules baan, een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel.
ACTIVITEITEN
De omgeving van Wehe-den Hoorn biedt een scala aan mogelijkheden, voor zowel mooi als slecht weer.
Enkele van de activiteiten/attracties zijn: Borg Verhildersum in Leens, ’t Marnehoes in Wehe-den Hoorn, Klimpark in Wehe-den Hoorn, Wadlopen vanuit Pieterburen, Zeehondencrèche Pieterburen, dagje Groningen, dagje fietsen op Schiermonnikoog, Theefabriek in Leens, Visserijmuseum in Zoutkamp, Activiteitencentrum Lauwersmeer.

EROP UIT
Met plaatsen als Groningen, Zoutkamp, Winsum en Warffum op maximaal een half uur rijden hoeft u zich niet te vervelen. Diverse attracties, winkelcentra en musea zijn in deze plaatsen ruimschoots voorhanden. 
In Groningen het Groninger museum, Warrfum het Openluchtmuseum en in Eenrum de Mosterdmakerij.

FIETSEN

In de omgeving van De Energiek kunt u prachtige fietstochten maken. U kunt uw eigen fietsen meenemen maar huren is ook mogelijk. Wij kunnen er voor zorgen dat de fietsen bij De Energiek voor u klaar staan. Verder hebben wij 2 elektrische fietsen te huur. Er zijn beschrijvingen van diverse tochten beschikbaar. Ook hebben wij een oplaadpunt voor uw elektrische fietsen.

 

fietsers670x180

VAREN
Direct voor de deur van De Energiek ligt de Hoornse vaart. Deze vaart maakt onderdeel uit van een groot netwerk aan kanalen en riviertjes: het Marengebied. U kunt hier prachtig varen met onze fluisterboot en kanoën met een van onze 2 beschikbare kano’s. We hebben een eigen aanlegsteiger. Ook kunt u op loopafstand boten en kano’s huren of uw eigen kano meebrengen.