de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

nieuws / agenda

Last minute boeking.

Onze groepsaccommodatie is in de maand maart en een gedeelte van april 2019 nog beschikbaar. Daarom geven wij een lastminute korting van 20% voor minimaal 2 nachten in deze periode.

Sinds 01-01-2016 kunt u alleen nog de hele accommodatie voor max 41 personen reserveren. Als u met een kleinere groep komt, kunt u ook alleen het achterste deel van het huis reserveren voor max. 25 personen.
U hebt altijd als enige groep de beschikking over de accommodatie. U kunt kiezen uit het Paardenhok met 6 slaapkamers, waarvan 3x2p + 1x7p +2x6p, of de hele accommodatie met 10 slaapkamers, waarvan 5x2p + 1x7p + 4x6p.  Bij de uitbreiding hebt u ook meer douches en toiletten, een extra keuken en is er een speciale speel- en werkkamer. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.
U bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Jakob Theo en Jelmer Muziek in de Energiek

 

 

 

Afgelopen winter hebben we hard gewerkt om de accommodatie nog mooier te maken. Net als vorige winter, toen waren we in ieder geval klaar voor het nieuwe seizoen. We denken alweer aan volgend jaar!

EIGEN KANO’S

Vanaf april 2019 hebben we eigen kano’s voor u. Op dit moment zijn de nieuwe kano’s in bestelling en bereiden we de opslag voor. Vanaf april kunt u met de hele groep direct vanaf onze eigen steiger gaan peddelen op de Hoornse Vaart. Voor €10,- per persoon kunt u de hele dag gebruik maken van onze kano’s.